Våra leverantörer!

Här finns färger för alla ytor och behov.

Såväl fasadfärgerna som skyddar ditt hus mot väder och vind, som vackra inomhusfärger för dina väggar, golv och snickerier. Vi arbetar främst med färg från nedanstående varumärken.

TAPETER

Hos oss hittar du ett stort urval kvalitetsprodukter inom tapeter och tillbehör. I vårt sortiment finns produkter från kända tapetleverantörer som Engblad & CoSandberg, Carma, Boråstapeter, DuroMajvillan, Casadeco, Morris & Co, Midbec och Intrade. Vi är också återförsäljare för Engelska Tapetmagasinet.

Verktyg

Vi har verktyg av hög kvalitet för små och stora projekt, för proffs och gör-det-självare!  Yrkesmålare är krävande och det tycker vi är bra. Vi har en önskan att överträffa deras förväntningar. Med samma kunskap skapar vi även penslar för den vanliga gör-det-självaren. På Qpt hittar du mer info!

Rengöring

Jape: Så rent som möjligt helt enkelt! Enkla åtgärder på växande problem.

BIOkleen: Produkter för proffs och hemmafixare! BIOkleen utvecklar och framställer kvalitetsprodukter för rengöring och underhåll av hem och trädgård. BIOkleen har dessutom ett brett sortiment av proffsprodukter för de flesta behov.

Pin It on Pinterest